tiistai 28. syyskuuta 2010

Sisustusta

Syksyn tullen koti kaipaa uusia juttuja. Käpertymistä viltin alle kynttilän loisteessa, kuppi kuumaa kaakaota tai kahvia kaverina. Ja vaikkapa tuoretta korvapuustia sen kera :)

Laitan tähän muutamia ihania sisustus-detaljeita kahviloistamme, jotka sopivat kuin nenä päähän näin syksyn pimeällä :) Ja muistattehan, että myös niitä tuoreita korvapuusteja saa kahviloistamme ihan kotiinkin viemisiksi. Samoin kuin kakkuja ja muita ihania herkkuja :)


                  Ihanat isot lyhdyt, jotka soveltuvat sekä sisälle että ulos 120€ / kpl.


                Pehmeät lampaantaljat 69€ / kpl. sekä muhkeat talon korvapuustit 2,90€ / kpl.

                Tapaamisiin :)

perjantai 24. syyskuuta 2010

Maistuisiko sunnuntai-brunssi ?

No varmasti maistuisi, ja mikäs sen parempi sunnuntai-ohjelma olisikaan kuin tulla tulevana sunnuntaina 26.9. ensin aamulehden järjestämälle peräkonttikirppikselle keskustorille, ja sen jälkeen herkuttelemaan Cafe La Famillen antimia keskustorin laidalla :)
Ovemme ovat siis avoinna keskustorilla poikkeuksellisesti tänä sunnuntaina klo. 11-15.

Yläkerta on pullollaan vanhoja ihania huonekaluja, jotka ovat myynnissä jopa -50%. Alakerrassa taas tytöt taikovat mitä ihanimpia herkkuja pieneen ja isoon nälkään.
Tervetuloa!





keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Syksyinen starttaus

Aloitetaampas nyt sitten ihan virallisesti tämä kahviloiden blogi :) Tarkoituksenani on, että päivittelen täällä ainakin kerran viikossa. Pidän teidät ajan tasalla tapahtumista, tarjouksista, ja kaikesta herkullisesta ja mukavasta.
Olin eilen Bistrossa ensimmäistä päivää töissä, ja kyllä oli niin mukavaa! Pientä harjoitteluahan se vielä vaatii, ja  kömmähdyksiäkin saattaa tulla. Mutta harjoitus tekee mestarin, ja siihen tarvitaan vähän aikaa :) Onneksi työporukka on mainio, se on jo osa oppimisen etenemistä!

Pyöriskelin bistrolla myös kamerani kanssa muutamassa välissä, ja otin pieniä makupaloja teille katseltavaksi.
Nuo muhkeat muffinssit näyttivät varsinkin eilen jotenkin niin houkuttelevilta...kynttilän liekin vierellä makuelämys on varmasti täydellinen.

Syksyyn kuuluu tietenkin myös sisustaminen. Kyllä, ja meillä Bistrolla onkin paljon tuotteita jopa -50%. mm. kuvassa näkyvät ihanat sinertävät astiat. Myös La Famillessa on huonekaluja poistohinnoilla. Teemme tilaa syksyn uutuuksille, joita odotellaan saapuvaksi pian. Myös pientä ilmeen muutosta on luvassa, kunhan tämä "sisustustiimi" pääsee kunnolla vauhtiin ;)

Nautinnollista viikon jatkoa teille kaikille, ja tervetuloa vierailulle!