sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Jouluisia uutuuksia

Kahviloihin on tupsahdellut lisää uutuuksia sekä kotiin että joulutouhuja ajatellen. Ihania asetelmia varten on tullut erilaisia valkoisia posliiniastioita, jotka sopivat varmasti kotiin kuin kotiin.
Tänä vuonna myymme myös tilauksesta hurjan kauniita piparkakkutaloja, kartanoita, aittoja ja muita rakennuksia. Nämä jos mitkä ovat oivallinen jouluvieminen jos ei tahdo sitä perinteistä joulukukkaa antaa. Ja ovat pakattukin niin kauniisti, että :)

Kahviloihin tulee myohemmin myös myyntiin ihania buxux-kransseja, joulusukkia, piparkakkuja sekä lisää ihania jouluasetelmia astioista ja herkuista yhdisteltynä.

Joten ei muuta kuin haistelemaan jouluiset ihanuudet kahviloihimme, ja tietenkin samalla herkuttelemaan ihanilla kakuilla ja lounailla :)

                  Kuvan piparkakkutalo 42€

                 Ihana patinoitunut vanha renginkaappi 160€
                 Valkoiset kulhot 28€/ kpl. Teekannu 28€/ kpl. Ihanat lasiset säilytyspurkit 12€/ kpl.
                 Kuvassa näkyvä lasiovellinen kaappi 140€.

maanantai 25. lokakuuta 2010

Arkisia nautintoja

Ja niitähän kahvilasta löytyy :) Enkä tarkoita tällä nyt pelkästään niitä suussa sulavia kakkuja ja uunituoreita muhkeita korvapuusteja, vaan ihan sitä kaikkea mitä meillä on tarjota asiakkaidemme jokapäiväiseen arkeen: lounaalle, päivälliselle tai illalliselle.

Meillä nimittäin on todella kattava lounaslista viikon jokaiselle päivälle. Ehkä suosituimpia ovat ihan mielettömät lasagnet, jotka vihersalaatin kera ovat samalla sekä täyttävät että hurmaavat. Niiden lisäksi löytyy keittoja, pastoja, ravioleja...useita sekä Italialais- että Ranskalaistyylisiä ruokia. Ja kaikki ovat tietysti omasta keittiöstä!

Tämän lisäksi löytyy myös ihania, ruokaisia salaatti-annoksia. Joskus käy niinkin, että päivän salaatit loppuvat hyvinkin nopeasti kesken, mutta aina silti löytyy jokaiselle jotakin. Ja jos listalta joskus puuttuu jotain muuta, on sitä yleensä saatavilla jonakin muuna päivänä. Lounaaseen kuuluu tietenkin myös herkullinen leipäpöytä pestoineen ja levitteineen. Näillä eväillä jos millä jaksaa rankemmankin työ- tai vapaapäivän viettää. Ja omasta kokemuksesta voin sanoa, että kannattaa kokeilla.
Ja se jälkiruoka-kategoria onkin sitten asia erikseen :)

Tervetuloa lounaalle :)


                        

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Ruukkuja ja muita ihania sisustusmaailman tulokkaita!

Bistron puolelle on saapunut lasti mitä ihanimpia sisustusmaailman ihanuuksia. On mm. valkoisia astioita, terrakottaruukkuja, patsaita, lasipurkkeja, kynttilöitä, joulusukkia ja erilaisia tekstiilejä :)
Kaikkia en vielä edes ehtinyt kuvata, mutta tässä vähän maistiaisia. Tiesittehän että lähes kaikki kahviloidemme kalusteet ja pienesineistö ovat myytävinä. Ja jatkossa sisustuspuoli on muutoinkin hieman suurempi kuin aiemmin :)

Kahviloissamme on hieman myös vaihdeltu järjestystä ja tehty pieniä muutoksia esteetikkojen silmän iloksi :) Näin joulun lähestyessä hurjaa vauhtia, on ihana istahtaa kahvikupposen äärelle kuuntelemaan Ranskalaista musiikkia, herkuttelemaan vaikkapa ohessa olevalla ihanalla appelsiinisuklaakakulla, ja tekemään jouluisia ostoksia pukinkonttiin tai ihan kodin kaunistukseksi. Myös kakkuja saa ostaa mukaan. Tästä se joulu voi alkaa, nyt kun lumikin on jo ainakin nähty kahvilan pihassa!

Ensi kerralla lisää ihania uutuuksia, sekä jouluista tunnelmaa.
Nautinnollisia päiviä!

Kirjoituspöytä 960€, upea naispatsas 43€ ja kynttilät 6-9€.

Erikokoisia terrakottaruukkuja 13-32€ sekä suloiset pellavapuput 39€

Kauniit kynttilänjalat 9€

Ja tämä kuvankaunis appelsiinisuklaakakku 5,90€ pala. Tarjoillaan kermavaahdon kera :)

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

uusi viikko, uusia juttuja

Alkavalla viikolla on kai tulossa jo lunta. Se saa viimeistään joulu-fiilikset ainakin meidän kahvilassa pintaan. Kynttilät palavat pöydissä, joulu-tavaraa alkaa pikkuhiljaa saapua ja ilmassa tuoksuu aina niin herkulliset leivonnaiset. Joulu-herkkujakin on luvassa, mutta nämä ehkäpä sitten vähän lähempänä joulua :)

Alkavalla viikolla Bistroon tulee myös lisää muutamia vanhoja kalusteita myyntiin. Ja savun sävyisiä lampaantaljoja on tulossa, tällaisia huhuja kuulin :)

Torstaina kuvailin mainosta jouluiseen Maalais-unelma lehteen, joten näissä tunnelmissa toivotan teille kaikille oikein kaunista alkavaa viikkoa, sekä toivotan teidät tervetulleiksi herkuttelemaan ja tunnelmoimaan kanssamme!