maanantai 28. helmikuuta 2011

Kevät on juhlan aikaa

Jos olet kuumeisesti miettinyt missä viettää lakkiaiset, päättäjäiset, syntymäpäivät tai vaikkapa rippijuhlat niin muistutamme teitä kaikkia nyt tarjoamastamme pitopalvelusta. Joko kuljetettuna, tai paikan päällä. Sinä saat päättää.
Kahvilamme kun ei ole vain tavallinen kahvittelu- tai lounaspaikka, vaan tilojamme saa siis myös vuokrata erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Menuita on varmasti jokaiseen makuun, ja kaikki on täysin soviteltavissa.

Kattaustoiveita ja muita Sinun tärkeään päivääsi liittyviä asioita otamme tietysti myös huomioon :)

Näin kevään kynnyksellä esittelemme teille nyt esimerkkinä keväisen menun. Tilavuokrasta ja muista saatte lisätietoja Bistro Pannu & Huone, puh.050 911 0441, Laura Ullman.

Mukavia juhlan suunnitteluhetkiä kaikille :)


Keväinen menu

kevätparsaa sitruuna-hollandaisekastikkeen kera
 
kuhaa pinaatin,kevätsipulin ja valkoviinin kanssa
 
perunagratiini
 
tomaatti-parmesanpaistos
 
talon foccacciaa,oliivi-tapenadea 

valkosuklaa-vadelmajuustokakkua appelsiinikermalla

                                            Mokkamestareiden Finladia-kahvia ja haudutettua teetä

                                                                                     37 euroa/henkilö






sunnuntai 20. helmikuuta 2011

tähän olisi ihana käpertyä...

Nimittäin tähän vanhaan talonpoikaissänkyyn joka on peräisin 1800-luvulta. Upea alkuperäinen väritys, sekä niin ihana tunnelma.
Voisin kuvitella itseni helposti köllöttelemässä tuolla noiden taljojen seassa, nauttien kuumaa höyryävää kaakaota ja vaikkapa mehevää talon juustokakkua kera kermavaahdon...

Tämä sänky on myynnissä Bistrolla, ja hintapyyntö on 680€. Tarjouksia otetaan vastaan!

Toivotamme kaikille hiihtolomalaisille aurinkoista viikkoa, ja toivotamme tietenkin tervetulleiksi nautiskelemaan leppoisasta oleilusta kahviloihimme ;)

torstai 3. helmikuuta 2011

Kaappia kerrakseen

Bistroon on tullut myyntiin mitä ihanimpia vanhoja kalusteita taas :) Tosin tämän neidon kamera teki kuvaushetkellä jonkin sortin tenän, sillä loppupään kuvat olivat täysin epäonnistuneita! Mutta voin silti tiedottaa että näissä kuvissa näkyvän ihanan kaapin lisäksi myyntiin on tullut myös talonpoikainen sänky, joka kylläkin vilahtaa kuvissa. Sänky on ihan MIELETTÖMÄN upea, ja alkuperäisessä asussaan :)

Myös nuo korkeat ja kapeat lasikuvut ovat mielestäni ihan mielettömän kivat. Näin kevään lähestyessä sopivat puutarha-unelmointiin oivallisesti...

Lupaan laittaa sängystä kokonaisia kuvia ensi viikolla, siihen asti jokainen voi vain kuvitella miten hienolta se näyttääkään...

Mukavaa ja herkullista viikonvaihdetta teille kaikille :)

                    1800-luvun kaunis kaappi, 1690€                         Lasikupu 55€

                        Talonpoikaissänky 690€                       Ja paljon muuta kaunista...