maanantai 25. lokakuuta 2010

Arkisia nautintoja

Ja niitähän kahvilasta löytyy :) Enkä tarkoita tällä nyt pelkästään niitä suussa sulavia kakkuja ja uunituoreita muhkeita korvapuusteja, vaan ihan sitä kaikkea mitä meillä on tarjota asiakkaidemme jokapäiväiseen arkeen: lounaalle, päivälliselle tai illalliselle.

Meillä nimittäin on todella kattava lounaslista viikon jokaiselle päivälle. Ehkä suosituimpia ovat ihan mielettömät lasagnet, jotka vihersalaatin kera ovat samalla sekä täyttävät että hurmaavat. Niiden lisäksi löytyy keittoja, pastoja, ravioleja...useita sekä Italialais- että Ranskalaistyylisiä ruokia. Ja kaikki ovat tietysti omasta keittiöstä!

Tämän lisäksi löytyy myös ihania, ruokaisia salaatti-annoksia. Joskus käy niinkin, että päivän salaatit loppuvat hyvinkin nopeasti kesken, mutta aina silti löytyy jokaiselle jotakin. Ja jos listalta joskus puuttuu jotain muuta, on sitä yleensä saatavilla jonakin muuna päivänä. Lounaaseen kuuluu tietenkin myös herkullinen leipäpöytä pestoineen ja levitteineen. Näillä eväillä jos millä jaksaa rankemmankin työ- tai vapaapäivän viettää. Ja omasta kokemuksesta voin sanoa, että kannattaa kokeilla.
Ja se jälkiruoka-kategoria onkin sitten asia erikseen :)

Tervetuloa lounaalle :)


                        

2 kommenttia:

  1. Kävin viime torstaina syömässä kahvilassa palan sellaista kanapiirakkaa ja oli aivan taivaallisen hyvää! :) Kaikkea muutakin herkullisen näköistä oli kyllä vitriinissä!

    VastaaPoista
  2. Ihan tosi, olinkohan minä töissä? Voi, olis ollut ihana tavata ja vaihtaa sanaa :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)