tiistai 29. maaliskuuta 2011

Keväistä tarjontaa

Tänään täällä tampereella oli ihan huikean kaunis, aurinkoinen päivä. Lintujen viserrys kuului melkein kahvilaan sisälle asti :)

Pääsiäinen lähestyy, ja sen huomaa väkisin kahviloissammekin. Keväisiä värejä niin sisustukseen kuin herkkutarjontaankin on ilmaantunut. Tuoreita yrttejä ja appelsiineja siellä täällä, oliivipuita ja keväisen vihreitä huopia. Tuorepuristettu appelsiinimehu on ollut kevään yksi suosikeista, eikä ihme. Oikea vitamiinipommi, ja niin kaunis korkeassa lasissaan :)

Olisi ollut taas paljon kuvattavaa, mutta säästetään keväiset kakut ensi kertaan. Silloin ehkä paljastamme teille myös jonkun herkullisen kakkumme reseptin. Ihan näin vaikka kevään kunniaksi :)

Aurinkoisen nautinnollista viikkoa teille kaikille!


                        

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää tietenkin, mutta eikös lukijoille vois "luottamuksella" paljastaa macaronssien ohjeen, vai mitä ne nyt oli? ;) Kauniilta näyttävät ja sopis meidän Nekkulan avajaistarjontaan. T: WillaWanillan Rouva

    VastaaPoista
  2. Kannatetaan! Itse asiassa olen antanutkin asiakaspalautetta aiemmin, että La Famillessa pitäisi olla myynnissä pieni reseptikirjanen, jossa olisi muutama ihanin kakku ja hyviä kuvia!

    Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)