sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tilauskakkuja ja puutarhatunnelmia

Kesä on täällä! Luonto ja puutarhat kukoistavat, aurinko paistaa ja takkia ei enään tarvita :)
Myös kevään juhlat lähenevät niin lakkiaisten, rippijuhlien kuin muidenkin perhejuhlien osalta. On siivoamista ja leipomista, järjestelyä ja kutsukorttien tekoa. Jos et ehdi toteuttaa kaikkea itse tarjoilujen suhteen, niin muistathan että kaikkia kakkujamme ja piirakoitamme saa tilata juhliin kuin juhliin. Ja ihan muuten vain tottakai!

Ja mitä puutarhaan tulee, meillä on nyt mahtavassa tarjouksessa ihania rautaisia puutarhakalusteita. Näitä kannattaa tulla vilkaisemaan La Famillessa. Kaikki mallit ovat esillä. Puutarhajuhlat alkakoon ja ilo olkoon irti :)

Kaunista toukokuun viimeistä viikkoa teille kaikille!


1 kommentti:

  1. Aivan ihana blogi! Ja La Famille on kyllä ihanaksi todettu niinä muutamana kertana kun sinne olen päässyt. Pitäisi käydä katsomassa millaista Bistrossa olisi ja tulla vähän useamminkin nauttimaan ihanasta kahvilatunnelmasta. Ja mikä ihanin löytö josta en vielä edes tiennyt ennen tätä blogia lukiessani, että molemmat toimivat myös sisustuskauppana jossa näköjään onkin juuri sellaisia ihania kalusteita ja tavaroita joita itse kovasti haaveilen vielä saavani omaan talooni. Oikein hyvä asia siis tietää tulevaisuuden varalle kun se oma talokin jostain löytyy vihdoin :)

    Oikein ihanaa kesää!

    -Lilli-

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)