tiistai 18. lokakuuta 2011

Herkkuja!

Moni viettelee syyslomaa, ja kelit ainakin ovat hyvin syksyiset jos ei muuta :) itse viettelen äitiyslomaa, jota ei niinkään voi lomaksi kutsua ;) Mutta nautin silti, ja käyn säännöllisesti herkuttelemassa pikkuiseni kanssa sekä Famillessa että Bistrolla :) Bistro on muuten äitien unelmapaikka, sillä sinne mahtuu hienosti isompienkin vaunujen kanssa!!

Viime viikolla olimme herkuttelemassa, taas :) Kuvasaldo on suuri, ja ajattelinkin esitellä teille nyt muutamia hyviä syitä tulla viettämään lomapäivää tai ihan mitä tahansa päivää kahviloihimme. Porkkanakakusta täytyy sanoa, että en ole parempaa maistanut vielä missään! Ja ihanasta talon suklaakakusta nyt puhumattakaan, nam ;) Sienipiiras taas salaatin kera on syksyisen ihanaa. Ehkäpä kannattaa mennä käväisemään, ja todeta itse oletko samaa mieltä.

Myös uusia sisustustavaroita on tullut Bitsroon, ja lisää on vielä tulossa :) JOten myös silmänruokaa on tarjolla.
Mukavaa viikon jatkoa :)

4 kommenttia:

 1. Laittoman herkullisia kuvia! *kuolaa* Tekisi mieli maistaa kaikkia. Ensin alku/pääruoaksi sienipiirakkaa ja salaattia, jälkiruoaksi porkkanakakkua ja toiseksi jälkiruoaksi (tai matkaevääksi/kotiin vietäväksi) suklaakakkua. Pitäisi tosiaankin päästä pian herkuttelemaan!

  -Lilli-

  VastaaPoista
 2. Hävyttömän herkullisia kuvia! Ja kyllä ne teidän leipomukset tiedetään; parempaa ei ole koko kaupungissa. :) Harmi vaan että nykyään aika harvoin pääsen kaupunkiin herkuttelemaan.

  VastaaPoista
 3. Lilli: Menu kuulostaa tosiaankin hyvältä :) Että eikun tervetuloa vaan kokeilemaan ;)

  Thilda: Kiitos :) Eikös se niin ole, että maistuu sitäkin paremmalta kun ei niin kovin usein saakaan herkutella ;) Tervetuloa!

  VastaaPoista
 4. Liityin lukijaksenne (sanotaankohan se noin...:)) Olen käynyt kummassakin kahvilassa/ruokapaikassa ja aina ollut tyytyväinen syötävään sekä asiakaspalveluun. Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)