sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Keväisiä herkkuja!

Kevät on tuonut mukanaan tänäkin vuonna kahviloihimme ihania herkkuja. Suussasulavat jäätelöt ja sorbetit kauniissa väreissä sain testata kuvaushetkellä. Tosin maistelu jäi hieman kesken, kun 9kk. apurini kiskoi kulhon lattialle! No mutta ehdin kuitenkin maistaa muutamat maut ja voin suositella ihan jokaiselle :)

Uutuutena on tullut myös todella näyttävä ja ihanan maukas mansikkajuustokakku. Tämä sopisi myös hyvin kevään ja kesän juhliin. Niin kaunis että ei meinaa raaskia leikata kakkua lainkaan! Mutta kannatan sitä silti, sillä maku on ulkonäköäkin parempi ;)

Ja jos tahtoo ennen herkkuja vaikkapa vähän masun täytettä, niin keväiset salaattiannokset vievät nälän ja jättävät silti tilaa näille jälkkäreillekin. Bistrolla on yleensä tarjolla kahta erilaista salaattia, ja La Famillessa salaattilista on hieman kattavampi. Ihania aurinkoisia herkuttelupäiviä teille kaikille lukijoillemme :)

1 kommentti:

  1. Hello La Famille :-)

    I am from the Czech Rebublic and I have visited your beautiful café few days ago. I hope I can make another visit before I leave, you definitely have the best cafe in Tampere! I wrote an article about you on my blog, you are very welcome to check it ;-)

    http://sandramaison.blogspot.com/2012/04/finland-tampere-cast-prvni-nejlepsi.html

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)