maanantai 25. elokuuta 2014

uusia tuulia!

THE CANNONBALL ADDERLEY QUINTET - WORK SONG

kakkui

La Famillen perhe haluaa kiittää kuluneista kahdeksasta vuodesta ja tarjoaa kaikki kakkupalat kaksi yhden hinnalla 29.8. asti. Vielä ehtii siis herkuttelemaan! Uudet tuulet puhaltavat sen jälkeen Aleksis Kiven kadulla, jossa uusi yrittäjä aloittaa samoissa tiloissa 8.9. pienen ehostuksen jälkeen.
Sydämellinen kiitos kaikille La Famillen asiakkaille!

Kahvilaperhe jatkaa toimintaansa normaalisti Bistro Pannu & Huoneessa (Haarlankatu 1). Uskaltauduthan paikalle tunnelityömaasta huolimatta - alakautta paikalle pääsee yhä helposti autollakin. Syksyn aikana kahvilaan on tulossa mukavia pieniä uudistuksia... Niistä lisää lähitulevaisuudessa, pysykää kuulolla!

4 kommenttia:

 1. Ilmaiset kakut ovat aina iloinen asia. Mutta jos nyt ymmärsin oikein niin La Famille on siis lopettamassa toimintansa ja jäljelle jää vain Bristo? Tämä jos mikä on erittäin surullinen asia :( Paras lounas- ja herkkupaikka katoaa keskustasta. Mihin sitä ihminen enää menee? :D

  -Lilli-

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä olen edellisen kommentoijan kanssa. Ikävää, että keskustan toiminta loppuu. Ehdottomasti paras lounaspaikka ja parhaat kakut!

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti kahvilaperheen toiminta on nyt siirtynyt kokonaan Bistron puolelle ja La Famillen vanhoissa tiloissa aloittaa siis uusi yrittäjä ensi maanantaina... Keskustassa lounastelu oli näin blogin ylläpitäjälle itsellekin melkoinen menetys, mutta onneksi Pannu & Huoneeseen pääsee vielä nauttimaan samoista herkuista! Toivottavasti löydätte itsenne herkuttelemasta tulevaisuudessa niiltä suunnilta :)

  VastaaPoista
 4. Höh! Tänään kävin pitkästä aikaa Aleksis Kiven kadulla, ja huomasin uudet tuulet. -Ei tarvitse sielläkään toiste käydä, fiilis kadonnut, samoin palvelu. Ilmeisesi joku muutkin oli samaa mieltä, koska ei pahemmin ollut muita asiakkaita..

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)