torstai 26. elokuuta 2010

Tervetuloa !

Olette kaikki sydämmellisesti tervetulleita uuden blogimaailmaan syntyneen sivuston pariin :)
Tämä blogi siis kertoo näin lyhyesti tiivistettynä tampereella sijaitsevan kahvilaperheen arjesta. Perheellä tarkoitan kahta kahvilaa, La Famillea sekä Bistro Pannu & Huonetta henkilökuntineen.
Olemme milloin itse työn teossa, milloin vapaalla. Sisustellaan, somistellaan, leivotaan, kokataan, ennen kaikkea nautitaan ja nauretaan! Makuja ja tuoksuja, tunnelmia ja tunteita :) Tahdomme välittää teille Ranskalaisen kahvilakulttuurin palasia näin suomalaisittain, sekä Italialaisen keittiön tuulahduksia. Silloin tällöin raotamme myös kahvilan salaistakin salaisempaa reseptivihkoa, joten mielenkiintoisia juttuja on luvassa :)

Ihan ensmmäisenä esittäydyn tämän uuden blogin ylläpitäjänä ja kahvilan työntekijänä :) Olen Sanna, jonka moni saattaa entuudestaan tuntea blogista Hemma hos Ada och Emil.
Kuvissamme joskus vilahtaa myös pikkuinen Viljami, joka toimii myös blogin keulakuvana :) Tämä suloinen pikkumies on kahvilan omistaja-pariskunnan poika.

Myöhemmin lupaan esitellä myös muuta henkilökuntaa, mutta olkoon tämä tällainen ensi-esittely :)

Toivottavasti viihdytte kanssamme, ja nautitte kaikesta näkemästänne. Ja mikä olisikaan hienompaa kuin nähdä teidät kaikki myös vierailemassa kahviloissamme.

Nautinnollisin terveisin, Sanna


5 kommenttia:

 1. Paljon onnea uudelle upealle blogille !!!

  Menestystä toivottaa
  Heidi
  <3

  VastaaPoista
 2. Onnea!! Ihana tunnelma täällä.

  terkuin Anu

  VastaaPoista
 3. Onnea myös minunkin puolesta.

  Mukava aistia tunnelmaa näin kuvien kera, sillä minulla tuntuu aina olevan niin kiirus kotiin , etten ehdi paikan päälle.

  Ystävällisesti, virpi

  VastaaPoista
 4. Kiva että aloititte Blogin!! My Greetings to Ashleigh!

  Iloista syksyä toivotellen,
  Ruut

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelma täällä :) Olen oikea kahvila fani joten mielelläni jään seuraamaan ja toivottavasti pian pääsisin ihan livenäkin.

  Onnittelut ja paljon ihania hetkiä työhösi <3

  -Marie-

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)