keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Syksyinen starttaus

Aloitetaampas nyt sitten ihan virallisesti tämä kahviloiden blogi :) Tarkoituksenani on, että päivittelen täällä ainakin kerran viikossa. Pidän teidät ajan tasalla tapahtumista, tarjouksista, ja kaikesta herkullisesta ja mukavasta.
Olin eilen Bistrossa ensimmäistä päivää töissä, ja kyllä oli niin mukavaa! Pientä harjoitteluahan se vielä vaatii, ja  kömmähdyksiäkin saattaa tulla. Mutta harjoitus tekee mestarin, ja siihen tarvitaan vähän aikaa :) Onneksi työporukka on mainio, se on jo osa oppimisen etenemistä!

Pyöriskelin bistrolla myös kamerani kanssa muutamassa välissä, ja otin pieniä makupaloja teille katseltavaksi.
Nuo muhkeat muffinssit näyttivät varsinkin eilen jotenkin niin houkuttelevilta...kynttilän liekin vierellä makuelämys on varmasti täydellinen.

Syksyyn kuuluu tietenkin myös sisustaminen. Kyllä, ja meillä Bistrolla onkin paljon tuotteita jopa -50%. mm. kuvassa näkyvät ihanat sinertävät astiat. Myös La Famillessa on huonekaluja poistohinnoilla. Teemme tilaa syksyn uutuuksille, joita odotellaan saapuvaksi pian. Myös pientä ilmeen muutosta on luvassa, kunhan tämä "sisustustiimi" pääsee kunnolla vauhtiin ;)

Nautinnollista viikon jatkoa teille kaikille, ja tervetuloa vierailulle!

3 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista kuvista. Näyttää NIIN herkulliselta :)

  Tsemppiä uuteen alkuun, kaikki menee loistavasti. Olen siitä varma <3

  VastaaPoista
 2. Ihania herkkuja!
  Ja kiva tietää, että sisustus-tuotteitakin kuuluu valikoimiin! Nuo astiat ovat kyllä makuuni :)

  Mukavia työpäiviä Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kauniita herkkukuvia! Kävin äsken kommentoimassa ja kommentoin vahingossa enimmäiseen postaukseen :) Taitaa jo vesi olla niin kielellä että tarkkavaisuus kärsii ;)

  Niin herkän kauniita kuvia kerrassaan! Pärjäät varmaan tosi hyvin jos jollain on taitoa ja sydäntä niin sinulla :)

  Antoisaa loppuvikkoa.

  -Marie-

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)